Εγκαινιάστηκε το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Λευκάδας

Το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Λευκάδας άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το απόγευμα της Δευτέρας 27 Απριλίου 2015 καλωσορίζοντας όλους όσους έχουν διάθεση εθελοντικής προσφοράς με στόχο την τοπική ενίσχυση μέσα από συλλογικές δράσεις.

 

Ο Δήμαρχος Λευκάδας  έδωσε το παρόν έχοντας στο πλευρό του τους αντιδήμαρχους Σπύρο Αρβανίτη και Γεώργιο Γεωργάκη τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο γραφείο στοχεύει να πραγματοποιεί οργανωμένες δράσεις με τη συμβολή εθελοντών. Επίσης ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και εκδήλωσαν επιθυμία να συμβάλλουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια του Δήμου.

Όσοι επιθυμούν να γραφτούν στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Λευκάδας μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Ιωάννα Λιβιτσάνου στο τηλέφωνο 26450 26557 ή να έρθουν σε επαφή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γεώργιο Γεωργάκη για θέματα εθελοντισμού στο γραφείο του στο Διοικητήριο Λευκάδας.

Το γραφείο εθελοντισμού βρίσκεται στον υπόγειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου και θα είναι ανοιχτό μία με δύο φορές κάθε εβδομάδα ώστε να πραγματοποιεί συναντήσεις εθελοντών για οργανωτικά θέματα δράσεων που θα προκύπτουν. Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί την Τετάρτη 6 Μαίου και ώρα 7.30 μ.μ.  ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να προτείνουν ιδέες για τον εθελοντικό καθαρισμό της Λευκάδας που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της καμπάνιας “Let’s do it”  την Κυριακή 10 Μαΐου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της ομιλίας του Γεώργιου Γεωργάκη για τον προγραμματισμό του Γραφείου Εθελοντισμού.