Συνάντηση επικεφαλής υπηρεσιών και φορέων με καπετάνιο κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι τη Τετάρτη 20/5 κατέπλευσε για δεύτερη φορά στο Νυδρί Λευκάδας το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey.

Δελτίο Τύπου από το Επιμελητήριο Λευκάδας

Στο πλαίσιο του καλωσορίσματος του καπετάνιου και των υπευθύνων του πλοίου ο φορέας είχε προγραμματίσει επίσκεψη των επικεφαλής των εμπλεκόμενων με το τουριστικό προϊόν υπηρεσιών και φορέων.

Στο Seabourn Odyssey
Στο Seabourn Odyssey

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του φορέα, Γιάννη Λιβιτσάνο, Παναγιώτη Βρεττό και Στάθη Σκληρό, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας, Κώστας Βλάχος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λευκάδας, Κώστας Γαβρίλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, Νίκος Γράψας καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Λευκάδας, Διονύσης Γαζής. Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατόρθωσαν να παρευρεθούν ο Βουλευτής Λευκάδας, Σταύρος Γρηγόρης καθώς και ο Δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας.

Στο Seabourn Odyssey
Στο Seabourn Odyssey

Στο καπετάνιο του πλοίου καθώς και στον hotel manager δόθηκαν από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου αναμνηστικά δώρα (καλάθια με παραδοσιακά λευκαδίτικα προϊόντα και έντυπο διαφημιστικό υλικό του νησιού). Αναμνηστικά έντυπα για τη Λευκάδα δόθηκαν στους παραπάνω τόσο από τον Αντιπεριφερειάρχη όσο και από το Δήμαρχο Λευκάδας, ενώ προς τιμήν των επικεφαλής των υπηρεσιών και φορέων του νησιού παρατέθηκε γεύμα από τον καπετάνιο του Seabourn Odyssey.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης