Δελτίο Τύπου του Δήμου Λευκάδας για τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Ως γνωστό ο Δήμος Λευκάδας, ήταν συνδιοργανωτής του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, του 5ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου, που έγινε την Κυριακή 17-05-2015.

Απαντες αναγνώρισαν την άριστη διοργάνωση των αγώνων, που θεωρήθηκαν οι καλύτεροι απ΄όλους όσοι έχουν γίνει ως σήμερα.

Ο Δήμος συμμετείχε με μια πλειάδα υπαλλήλων του από υπηρεσίες όπως:Πρασίνου-Καθαριότητας, Ηλεκτρολόγους, Οδηγούς, Γραφείο Κίνησης, Νομικού Προσώπου κ.λ.π.

Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό για την άψογη εκτέλεση του καθήκοντος τους αλλά και την επι πλέον προσπάθεια που κατέβαλαν σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από τα τυπικά.

Σε συνθήκες έλλειψης προσωπικού και έντονης πίεσης, για την διοργάνωση ενός απ΄τους μεγαλύτερους αγώνες του είδους του στην Ελλάδα, απέδειξαν την υψηλή τους επάρκεια αλλά και τον ανάλογο ζήλο.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι,  στην τελική εικόνα των αγώνων, αντίστοιχη συμμετοχή είχαν η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η 4ηΜΣΕΠ, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα ως θεσμικοί παράγοντες και οι οποίοι εξετέλεσαν και αυτοί άψογα τα καθήκοντά τους.

Όμως θα επιθυμούσα να σταθώ στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Ερυθρού Σταυρού, των μοτοσικλετιστών από τη Λευκάδα και την Πάτρα και των δημοτών-εθελοντών της Λευκάδας. Σ΄αυτούς τους «ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ» αξίζουν και επί πλέον συγχαρητήρια .

Τέλος να συγχαρώ τον Σύλλογο Φίλανδρο Λευκάδας, τα μέλη του το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο κ.Σπύρο Μαραγκό για την τεράστια προσφορά, στον Αθλητισμό και στη Λευκάδα, μέσω αυτής της διοργάνωσης.

Τον επόμενο χρόνο, από πλευράς μας θα συμβάλλουμε για την ακόμη καλύτερη διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου που πλέον έγινε θεσμός.

Να κλείσω επισημαίνοντας ότι απαιτείται μεγαλύτερη και ενεργότερη συμμετοχή του κοινού και του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας, ώστε να γίνει η Λευκάδα, η πιο ζεστή φωλιά για τους αθλητές και τους επισκέπτες της που μετέχουν και παρακολουθούν το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

                                 

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος  του Αθλητισμού

 

    Πολίτης Σπυρίδων