2η Έκθεση Εργαστηρίου Κηπουρικής ΕΕΕΕΚ Λευκάδας

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει την Έκθεση του Εργαστηρίου Κηπουρικής του.

Τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είναι δημόσια σχολεία, τα οποία υπάγονται στη οικεία Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με πενταετή έως οκταετή φοίτηση. Σε αυτά φοιτούν μαθητές με διαγνωσμένες από τα ΚΕΔΥ εξειδικευμένες εκπαιδευτικές ανάγκες. Βασικοί πυλώνες του εκπαιδευτικού προγράμματος των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ είναι η ουσιαστική και σφαιρική ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και η κοινωνική τους ένταξη.

Στα πλαίσια του εργαστηρίου της κηπουρικής, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους γύρω από το γνωστικό αντικείμενο της ανάπτυξης, συντήρησης και αναπαραγωγής καλλωπιστικών και παραγωγικών φυτών με απώτερο στόχο τη δημιουργική και παραγωγική αξιοποίησή αυτών. Στο χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, θα λειτουργεί παζάρι φυτών, τα οποία καλλιεργήθηκαν από τους μαθητές. Η Έκθεση θα είναι ανοικτή το τριήμερο 26, 27 και 28 Μαΐου κατά τις ώρες από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 το απόγευμα.

Δείτε την τοποθεσία του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λευκάδος στον παρακάτω χάρτη.

[wpgmza id=”3″]

Έκθεση Κηπουρικής ΕΕΕΕΚ