Ο Σπύρος Πολίτης για τις διαδικασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα στο Δ. Γήπεδο Λευκάδας

Φωτογραφίες από τις εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα και ένα μικρής έκτασης κείμενο – υπόμνημα σχετικά με την πορεία των εργασιών  στο Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πολίτης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ήδη έχει εκπονηθεί μελέτη και προβλεφθεί το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση της καταλληλότητας του γηπέδου των Σφακιωτών.

[divider]Περισσότερα[/divider]

Οι εργασίες για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα συνεχίζονται από τον Πανό Μαζαράκη και τον Μάκη Πεταλά, τους ακούραστους και μοναδικούς υπάλληλους όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λευκάδας. Από την επόμενη εβδομάδα αρχίζει η απομάκρυνση των τεμαχίων του χλοοτάπητα που δεν κατέστη δυνατό να… αναταχθούν και η αντικατάστασή τους με νέον έτοιμο. Μια ακόμα παροχή, στους αθλητές της Λευκάδας και τα σωματεία της! Στη φώτο κατά τη πρωινή εργασία ο Πάνος Μαζαράκης και η αφεντιά μου ως… ο κάμνων παρέα!!!

Είναι ήδη έτοιμη η μελέτη αποκατάστασης καταλληλότητας του γηπέδου Σφακιωτών ύψους περίπου 20.000€ και προχωράμε για τα υπόλοιπα γήπεδα.

Καλημέρες!!!

Αποκατάσταση Χλοοτάπητα Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδας

Αποκατάσταση Χλοοτάπητα Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδας

Αποκατάσταση Χλοοτάπητα Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδας

 

Αποκατάσταση Χλοοτάπητα Δημοτικό Γήπεδο Λευκάδας

Οι εργασίες για την αποκατασταση του χλοοταπητα συνεχιζονται απο τον Πανο Μαζαρακη και τον Μακη Πεταλα, τους ακουραστους…

Posted by Σπυριδων Πολιτης on Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015