Αποκλείστηκε η στάθμευση στην επικίνδυνη διασταύρωση Κέννεντι και Λόρδου Βύρωνα

Αποκλείστηκε ο χώρος στάθμευσης στη διασταύρωση Τζον Κέννεντι και Λόρδου Βύρωνα στη Νεάπολη Λευκάδας, σημείο όπου σε τακτική βάση συμβαίνουν ατυχήματα και στο οποίο προ διετίες συνέβη και ένα δυστύχημα.

Το σημείο φωτογράφισε και ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού Σπύρος Πολίτης με την εξής σημείωση:

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Διασταύρωση Λόρδου Βύρωνα και Κέννεντυ στη Νεάπολη, ίσως η πιο επικίνδυνη διασταύρωση της πόλης. Πριν 2 χρόνια χάθηκε και μια ζωή ενώ κάθε χρόνο έχουμε πάμπολλα τρακαρίσματα, ευτυχώς μόνο με τραυματισμούς. Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε τοποθετήσει φανάρι προειδοποιητικό. Η νέα λίγο πιο…πρακτική…
Αποκλείστηκε το παρκάρισμα αμαξιών που εμπόδιζε την ορατότητα από αριστερά και τοποθετήθηκε καθρέπτης απέναντι ώστε να αυξηθεί η ορατότητα των οδηγών . Μόλις η ΔΕΗ ασφαλτοστρώσει και την δεξιά πλευρά του δρόμου,θα τοποθετηθούν κολονάκια κι από εκεί. Πάντως η καλύτερη πρόληψη είναι η ΠΡΟΣΟΧΗ των οδηγών.

 

Βύρωνα & ΚέννεντιΒύρωνα & ΚέννεντιΒύρωνα & Κέννεντι

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΔιασταυρωση Λορδου Βυρωνα και Κεννεντυ στη Νεάπολη, ισως η πιο επικινδυνη …

Posted by Σπυριδων Πολιτης on Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015