Ευχαριστήριο για την κατασκήνωση ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Φέτος για πρώτη φορά στη Λευκάδα παιδιά ΑΜΕΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις χαρές της κατασκήνωσης, μιας δραστηριότητας που εκτός από ψυχαγωγία τους δίνει την δυνατότητα να ζήσουν έστω και για λίγο χωρίς την άμεση φροντίδα των δικών τους. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν περισσότερη αυτόνομη διαβίωση τους.

Την πρωτοβουλία για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και υλοποίηση της δράσης είχε ο διευθυντής του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Λευκάδας κ. Άγγελος Βονιτσάνος, ο οποίος βρήκε πρόθυμους συμπαραστάτες το υπόλοιπο προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ αλλά και τους εθελοντές που αναφέρονται σε σχετικό ευχαριστήριο. Χωρίς την ανιδιοτελή προσφορά τους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί το όλο εγχείρημα!

Καθοριστική ήταν και η συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης για την παραχώρηση του χώρου των κατασκηνώσεων  ΄΄Η Φανερωμένη’’ από 1/7/15 εώς 3/7/15.

  Τα παιδιά που συμμετείχαν και οι οικογένειες τους εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες  σε όλους τους παραπάνω.

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους!

Η επιτυχία του φετινού ΄΄πειράματος’’ δείχνει την ευθύνη όλων των αρμοδίων να εντάξουν την δράση αυτή, της Κατασκήνωσης για ΑΜΕΑ, στις μόνιμες δραστηριότητες τους, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν.

Με τον τρόπο  αυτό θα έχει γίνει ένα  ακόμα βήμα στην προσπάθεια για κοινωνική ένταξη και ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά ΑΜΕΑ.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ και πάλι όλους τους εθελοντές και τους χορηγούς!

                        Τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και οι οικογένειες τους.

                  Λευκάδα 17/7/2015