Κλιμάκιο του Δήμου βρέθηκε στις παραλίες της Δυτικής Λευκάδας

Δήμος Λευκάδας - Εγκρεμνοί

Κλιμάκιο του Δήμου αποτελούμενο από τον Δήμαρχο, Κων/νο Δρακονταειδή, τους Αντιδημάρχους Μ. Νικητάκη, Κ. Σέρβο και Χρ. Κατηφόρη, δύο μηχανικούς της τεχνικής υπηρεσίας, δύο δημοτικούς αστυνομικούς και έναν υπηρεσιακό υπάλληλο, συνοδεία του προέδρου του Αθανίου, Παν/τη Κορφιάτη, μετέβη χθες, Τετάρτη 08.07, στις παραλίες: Γιαλό, Εγκρεμνούς και Πόρτο Κατσίκι, προκειμένου να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την τήρηση των κανονισμών κοινόχρηστων χώρων, υπαίθριας διαφήμισης και μισθώσεων αιγιαλού- παραλίας.

Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Λευκάδας

Στην αυτοψία διαπιστώθηκαν παραβάσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, την παράνομη ύπαρξη ιδιωτικής καντίνας σε χώρο που είναι μισθωμένος από την ΕΤΑΔ Α.Ε. σε άλλον ιδιώτη (Γιαλός), την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων για τις ομπρέλες- ξαπλώστρες (Εγκρεμνοί), τον κανονισμό υπαίθριας διαφήμισης (Πόρτο Κατσίκι), τη λειτουργία τουλάχιστον μίας καντίνας χωρίς άδεια και την παράνομη λειτουργία ενός χώρου ως πάρκινγκ (Πόρτο Κατσίκι).

Ξαπλώστρες

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Δήμος προβαίνει ήδη από σήμερα σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για το σεβασμό του δημόσιου χώρου και των επισκεπτών και σε σχετική ενημέρωση των συν-αρμόδιων Αρχών και Φορέων του Δημοσίου για να πράξουν επίσης τα νόμιμα.

Παράνομη Καντίνα