Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών της ΔΕΠΟΚΑΛ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης Παιδιών που οργανώνεται με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας. Το Πρόγραμμα διήρκησε από τις 16.06.2015 έως και τις 14.08.2015, υπεύθυνος για την υλοποίησή του ήταν ο Δημ. Ροντογιάννης, ενώ συμμετείχαν δώδεκα εκπαιδευτές- παιδαγωγοί και περίπου 200 παιδιά.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 στην «αποβάθρα» του γηπέδου 7χ7, πραγματοποιήθηκε η γιορτή, με θέμα: «Μια κρουαζιέρα που θα σας μείνει αξέχαστη», με… ενδιάμεσες στάσεις «Χαβάη, Βραζιλία, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Τουρκία, Χώρα του Φραπέ.» Οι εντυπώσεις από το πρόγραμμα που παρουσίασαν τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα θετικές. Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και το βίντεο θα το βρείτε εδώ

Η ΔΕΠΟΚΑΛ και ο Δήμος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τους γονείς και κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο camp 2015 και όλους όσοι συμμετείχαν για την προσφορά τους, το μεράκι και τη φροντίδα με την οποία περιέβαλαν τα παιδιά και συνολικά το Πρόγραμμα και που οδήγησαν στο εξαιρετικό αποτέλεσμα.