Στα εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικές Διαδρομές, από το San Giacomo της Κέρκυρας στη Λευκάδα» παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδής, και ο αντιδήμαρχος, Θ. Περδικάρης

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικές Διαδρομές, από το San Giacomo της Κέρκυρας στη Λευκάδα» παραβρέθηκαν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, ο δήμαρχος Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδής, και ο αντιδήμαρχος, Θ. Περδικάρης προσκεκλημένοι του δημάρχου Κέρκυρας, Κ. Νικολούζου. Στα εγκαίνια που έγιναν στην πλατεία Δημαρχείου στην Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» και ακολούθησε μικρή δεξίωση με τοπικά προϊόντα της Κέρκυρας.

«Εικαστικές Διαδρομές, από το San Giacomo της Κέρκυρας στη Λευκάδα»

Η έκθεση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων «ICE: καινοτομία, πολιτισμός και δημιουργικότητα για μια νέα οικονομία» και περιλαμβάνει την ομαδική έκθεση ενδεικτικών έργων σύγχρονων Κερκυραίων και Λευκαδίων καλλιτεχνών, από τις συλλογές των αντίστοιχων Δημοτικών Πινακοθηκών.

«Εικαστικές Διαδρομές, από το San Giacomo της Κέρκυρας στη Λευκάδα»

Την έκθεση που θα μεταφερθεί στη Λευκάδα, στην αίθουσα Λευκαδιακής Πινακοθήκης και θα παρουσιαστεί από τις 7 έως τις 20 Οκτωβρίου, επιμελείται, με εθελοντική προσφορά, ο εικαστικός Δημήτρης Μηλιώτης.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ