Ημέρες Καριέρας στη Λευκάδα

ΤΟΠΣΑ

Όλα για την εργασία και την επιχειρηματικότητα. Σε ένα μοναδικό διήμερο, την Παρασκευή 23 & το Σάββατο 24 Οκτωβρίου  από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ στο χώρο του επιμελητηρίου Λευκάδας, η Equal Society και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λευκάδας θα φιλοξενήσουν τοπικούς επιχειρηματίες, στελέχη, σπουδαστές και όσους αναζητούν εργασία αναδεικνύοντας τις τάσεις στην αγορά εργασίας σε ένα πολυθεματικό διήμερο.

Στο πλαίσιο του Τοπικού Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης» δύο από τους πλέον κοινωνικά ευαισθητοποιημένους φορείς του νησιού με την αρωγή του επιμελητηρίου Λευκάδας, θα αναδείξουν την εργασία και την επιχειρηματικότητα μέσα από  ημερίδες, one on one mini interviews αλλά και σημαντικά workshops.

Σκοπός του  Career Days Lefkada 2015 είναι να προσφέρει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό  μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς εργασίας και βεβαίως να φέρει σε επαφή τους αναζητούντες απασχόληση με τις ιδιωτικές εταιρείες.

Στο φινάλε του διημέρου θα πραγματοποιηθεί και η ημερίδα λήξης του προγράμματος «ΤοπΣΑ Λευκάδας» όπου και θα γίνει μια απολογιστική συζήτηση σχετικά με την κληρονομιά που άφησε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο νησί της Λευκάδας αλλά και το πώς σύσσωμοι οι συνεργαζόμενοι εταίροι οφείλουν να συνεχίσουν τις καλές πρακτικές που προέκυψαν και σε βάθος χρόνου.

Η είσοδος στην εκδήλωση Career Days Lefkada 2015 είναι δωρεάν.