Κατέθεσαν τις υποψηφιότητές του Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας για την προεδρία της ΝΔ

Την υποψηφιότητά τους για τον προεδρικό θώκο της ΝΔ κατέθεσαν την Παρασκευή οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας στη Πολιτική Επιτροπή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Από το Κουτί της Πανδώρας

«Μόλις κατέθεσα και επίσημα την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΝΔ όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τα 50 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ πλέον Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε «τους 50 ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν με την υπογραφή τους» και πρόσθεσε: «Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου για να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες. Τολμάμε να ελπίζουμε. Αυτό που βιώνει η χώρα μας δεν είναι απλά μια κρίση, είναι παρακμή», συνέχισε ο κ. Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι αλλαγή νοοτροπίας, στήριξη και επιβράβευση της δημιουργικότητας, αλλά και ένα κράτος που να λειτουργεί».

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατέθεσε την Πέμπτη της δική του υποψηφιότητα και αναμένεται η κατάθεση εκείνης του Άδωνι Γεωργιάδη εφόσον καταφέρει να συγκεντρώσει τις υπογραφές.

Η διορία είναι μέχρι τις 18:00 της Παρασκευής