Απάντηση αντιπεριφερειάρχη σε δημοσίευμα ιστοσελίδας

Επειδή  αναρτήθηκε σε τοπικό site, και συγκεκριμένα στο fortsalefkada.gr, άρθρο υπογεγραμμένο από τον διαχειριστή του Νίκο Γαζή σχετικά με την παρέλαση και τη σειρά των επισήμων, το οποίο δεν έχει βεβαίως καμία σχέση με την πραγματικότητα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες και κατ επέκταση και τον Κο Γαζή, για τον οποίο θα δεχθούμε καλόβουλα ότι είχε πλήρη άγνοια του θέματος, ότι τηρήθηκαν ακριβώς τα προβλεπόμενα.

Παραπέμπουμε τον Κο  Γαζή στο ΦΕΚ1488/6-10-2006 το οποίο καλούμε να διαβάσει , ώστε να του λυθούν όλες οι απορίες, ακόμα και αυτές για τις οποίες προσπαθεί να δικαιολογηθεί εκ των υστέρων δηλ. τις αναφερόμενες στο 2014.

Για το θέμα δε της θέσεως στην Μητρόπολη παραθέτουμε αυτούσια απάντηση του κ. Πολίτη Σπύρου επιφορτισμένου από πλευράς Δήμου για την γενική οργάνωση:

«Εδώ ο κόσμος πνίγεται και οι δημοσιογραφούντες δημοσιογράφοι στη Λευκάδα , ασχολούνται με το προβάδισμα στις τελετές και στις παρελάσεις, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και όντας αδιάβαστοι στα περί των προβαδισμάτων. Αποδίδουν δε ταπεινά ελατήρια, στον αντιπεριφερειάρχη ενώ αυτός αν και το δικαιούτο , παραχώρησε την θέση του εντός της εκκλησίας στον κ. Καββαδά Αθανάσιο, βουλευτή Λευκάδας, ο οποίος και απαίτησε να είναι πρώτος στη σειρά. Πλήρης παραβίαση του ειδικού ΦΕΚ. Ο αντιπεριφερειάρχης προσπάθησε να μη πληγώσει τον εγωισμό του νεοεκλεγέντος βουλευτή… Και περισπούδαστη του γράφοντος ανάλυση, με αναφορές που νομίζει ότι θα μειώσει τον αντιπεριφερειάρχη ενώ στην ουσία και στη πράξη θάβει τον Βουλευτή, υποστηρίζοντας την άποψη του κ. Καββαδά που είναι λαθεμένη. Πού βρίσκεται λοιπόν η έπαρση και ο αγώνας για την πρωτιά;

Πάντως όχι στον αντιπεριφερειάρχη. Και μια και υπάρχει κι αναφορά στο παρελθόν , ας πληροφορηθεί ο δημοσιογραφών ότι και πέρσι ήταν σωστό το προβάδισμα και φέτος. Και αυτό συμβαίνει γιατί διαφοροποιούνται τα πράγματα όταν υπάρχει κυβερνητικός εκπρόσωπος (πέρσι) ή όταν δεν υπάρχει όπως φέτος. Είναι όμως τόση η πρεμούρα για τη νομιζόμενη αντιπολίτευση στο τύπο της Λευκάδας, που την πάτησε κατά το κοινώς λεγόμενο».

Το να αναγνωρίζει κανείς το λάθος του, με την προϋπόθεση ότι αυτό δεν ήταν εσκεμμένο, υποδηλώνει θάρρος Κε Γαζή.

Η πολιτική κουλτούρα του Κου Αντιπεριφερειάρχη είναι παντελώς ξένη προς αυτά τα οποία προσπαθείτε να του προσάψετε. Τέτοια φαινόμενα αναζητείστε σε άλλους  πολιτικούς χώρους .

 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ