Κοινή εκδήλωση Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Δήμου Κέρκυρας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κέρκυρας διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση – συζήτηση ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30, στην Ιόνιο Βουλή.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, καθηγητής Θεσμών της Ε.Ε. στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Νότης Μαριάς κι έχει επίσης προσκληθεί να παραστεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 23.59,  είναι ανοικτή η εφαρμογή του ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος, όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μπορούν να εκφράσουν την άποψή τους για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων που εξυπηρετούν τα Ιόνια Νησιά.

Η ηλεκτρονική δ/νση που μπορείτε να ψηφίσετε, παίρνοντας μέρος στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και συμβάλλοντας στην επιτυχία του δημοκρατικού εγχειρήματος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι www.pin.gov.gr/poll.