Της συμπαράστασή του εκφράζει το Σωματείο Υπαλλήλων Π.Ε. Λευκάδας στου απεργούς της 3ης Δεκεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας» στην συνεδρίαση της 30ης Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα, ύστερα από την ανακοίνωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ομόφωνα αποφάσισε να συμπαρασταθεί στους απεργούς της 3ης Δεκεμβρίου 2015.

Επειδή ο Δήμος Λευκάδας της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 7990/17-11-2015 (ΑΔΑ : 770Ι465ΦΘΕ-ΧΤΛ) απόφαση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας  εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους απεργούς της Γενικής Απεργίας στις 3 Δεκεμβρίου 2015 διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε με όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, για την κατάργηση των μνημονιακών  πολιτικών που υπονομεύουν τα λαϊκά συμφέροντα και καταστρέφουν τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι των Περιφερειών ΑΠΑΙΤΟΥΝ διασφαλισμένους τους μισθούς τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, αντιστεκόμενοι στη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Λευκάδα 2 Δεκεμβρίου 2015

Το Δ. Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ