Το πρώτο τραγούδι του νέου δημιουργού με καταγωγή από τη Λευκάδα, Τάσου Πέτσα

“Angel of mine” τιτλοφορείται το νέο τραγούδι του δημιουργού Τάσου Πέτσα, o οποίος με την πρώτη του διεθνή instrumental επιτυχία “Mother of mine, ANNA” κατάφερε να ανεβεί και να παραμένει σε ελληνικά και ξένα charts όπως της Αγγλίας, Δανίας, Ιαπωνίας και Χονγκ Κονγκ, αλλά και στη θέση #194 της Ευρώπης.

Το “Angel of mine” επιφυλάσσει εκπλήξεις, όπως το γεγονός ότι ο ίδιος ο δημιουργός του τραγουδάει σε αυτό, καθώς και τη συνεργασία του με τη λυρική τραγουδίστρια Μάνια Βλαχογιάννη της οποίας το βιογραφικό είναι πλούσιο, περιλαμβάνοντας αριστεία και διπλώματα εξαιρετικής επιδόσεως στη μουσική, σπουδές στο Richard Strauss Konservatorium και την Ανώτατη Μουσική Σχολή της Δρέσδης, σπουδές υποκριτικής στη Δραματική Σχολή του H. D. Trayer, συμμετοχή σε πολυάριθμες μουσικοθεατρικές παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και μια θέση Υποδιευθύντριας στην Κρατική Μουσική Σχολή του Γκάρχινγκ στο Μόναχο.

Στους στίχους του τραγουδιού ο δημιουργός έχει συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Πρίφτη.

Το τραγούδι “Angel of mine” είναι το μοναδικό τραγούδι που περιλαμβάνεται στο πρώτο άλμπουμ του Τάσου Πέτσα με τίτλο “Heart of mine, ANNA” και κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία FM RECORDS.
Σε αυτό ο Τάσος Πέτσας συνεργάζεται με σημαντικούς μουσικούς όπως o ήδη γνωστός δημιουργός, παραγωγός και DJ, Lego Boy (Yiannis Mihelinakis) και οι Sakgra (Sakis Gravanis), Aural Fragment (Giorgios Lazarou), Χρήστος Αθανασίου και Ιωάννης Πανέ.
Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, ακολουθεί την κόμικ διάθεση του δημιουργού του και ξυπνάει όμορφα και συγκινησιακά συναισθήματα μέσα από την ονειρική τελικά Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρά του.