Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για συμμετοχή παραγωγών παραδοσιακών προϊόντων στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 16

Επιμελητήριο Λευκάδος

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι το διάστημα από 29 Ιανουαρίου  έως 1 Φεβρουαρίου 2016 θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό η έκθεση τροφίμων και ποτών EXPOTROF 2016, στην οποία σε ξεχωριστό περίπτερο θα φιλοξενηθούν οι παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων της Λευκάδας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν και να δειγματίσουν τα προϊόντα τους, αλλά και να έρθουν σε επαφή με παραγωγούς του ελληνικού και διεθνούς εμπορίου.

Η συμμετοχή των τοπικών παραγωγών στο περίπτερο της Λευκάδας θα είναι δωρεάν, αλλά σε περίπτωση που επιθυμούν να έχουν δικό τους περίπτερο υπάρχει η δυνατότητα της ενοικίασης εξοπλισμού (ημικυκλικός πάγκος – σκαμπό – ράφια) με κόστος 100 € συν Φ.Π.Α.

Δεδομένου ότι η εν λόγω έκθεση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός και αποτελεί πόλο έλξης τόσο παραγωγών όσο και επισκεπτών, παρακαλούμε να μας γνωρίσετε το ενδιαφέρον της συμμετοχής σας το αργότερο έως την Τετάρτη 20/1/2016.

Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό έντυπο της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου (2645022381, 2645022686, 2645022384) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης