Νεκροί οι δύο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι

Νεκροί εντοπίστηκαν οι άνδρες που είχαν εξαφανιστεί στην περιοχή του Αιτωλικού την Πρωτοχρονιά. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι δυο μέτρων στην περιοχή Κατοχή Μεσολογγίου. Η διαδικασία ανέλκυσης του οχήματος έχει ξεκινήσει.

Από το Κουτί της Πανδώρας

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πριν λίγη ώρα η ΕΡΤ, οι Αρχές εντόπισαν δυστυχώς τους νεκρούς σορούς των δυο ανδρών. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πιθανώς ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο (ένα μαύρο Toyota Corolla) να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να φύγει από την πορεία του και να πέσει στο αυλάκι. Η διαδικασία ανέλκυσης του οχήματος από το αρδρευτικό κανάλι βάθους δυο μέτρων έχει ξεκινήσει.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής που βρίσκονται επί τόπου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ήδη ανασύρει νεκρό τον έναν από τους δύο φίλους. Το κανάλι βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Κατοχή και Λεσίνι, σε απόσταση περίπου 26 χιλιομέτρων από το Μεσολόγγι.

Οι συγγενείς των Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση έχουν μεταβεί στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Υπενθυμίζονται ότι από νωρίς σήμερα είχαν ξεκινήσει και πάλι στην ευρύτερη περιοχή του Αιτωλικού, του Αστακού και του Μεσολογγίου οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, για τον εντοπισμό των δυο ανδρών.

Στις σημερινές επιχειρήσεις συμμετείχε και ελικόπτερο της Αστυνομίας, αφού οι καιρικές συνθήκες επέτρεπαν τις έρευνες από αέρος.