Δελτίο τύπου της Π.Ε. Λευκάδας για τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης φωτογραφία του Fritz Berger

Εγκαινιάστηκε σήμερα στο αίθριο του Διοικητηρίου η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας του FRITZ BERGER με θέμα την Λευκάδα και τους ανθρώπους της από την δεκαετία του ‘60 και του ‘70.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Λευκάδας Θεόδωρου Χαλικιά, Τουρισμού και τουριστικής προβολής Σπύρου Γαλιατσάτου, του Δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή, των Αντιδημάρχων Θανάση Περδικάρη και Γιώργου Φίλιππα, εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης, και πολλών πολιτών. Ο ίδιος ο FRITZ BERGER έστειλε μήνυμα – χαιρετισμό στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Το εκθεσιακό υλικό, το οποίο είχε εκτεθεί το καλοκαίρι του 2014 ως αναδρομική έκθεση στην ΑΡΤΗΡΙΑ, παραχωρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας από τον κ. Νίκο Θερμό – εκδόσεις Fagottobooks, προκειμένου να εκτίθενται μόνιμα στον συγκεκριμένο χώρο. Η Π.Ε. Λευκάδας εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στον κ. Νίκο Θερμό για την προσφορά του.

Η έκθεση θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των ντόπιων όσο και επισκεπτών του νησιού μας, καθώς και των μαθητών των σχολείων μας ώστε να γνωρίσουν οι νέες γενιές μέσα από τις εικόνες του FRITZ BERGER την νεότερη ιστορία μας.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ