Η επιστήμη στην υπηρεσία των συμφερόντων, άρθρο του Κων. Δ. Αρβανίτη

Άρθρο του Κων. Δ. Αρβανίτη, Διδάκτορα Καρδιολογίας Παν. Αθηνών

Ποιός δεν άκουσε αυτές τις μέρες την προειδοποίηση από τα ΜΜΕ ότι ο ιός Ζίκα, αν προσβάλει εγκύους, θα προκαλέσει στο έμβρυο το τρομερό και ανίατο σύνδρομο της μικροκεφαλίας;

Μικροκεφαλία σημαίνει ότι το κρανίο είναι μικρότερο του κανονικού. Οι συνέπειες δεν είναι ότι απλά θα χρειάζεται μικρό νούμερο καπέλου. Μικρό κρανίο σημαίνει και μικρό εγκέφαλο, με όσα αυτό συνεπάγεται: οι συνέπειες ποικίλουν από ήπια ως βαριά νοητική καθυστέρηση,  νανισμό, διαταραχές ισορροπίας, επιληπτικές κρίσεις, και πολλά άλλα.

Αυτό που δεν μας λένε τα ΜΜΕ είναι ότι ΔΕΝ έχει αποδειχτεί ότι ο ιός Ζίκα κάνει μικροκεφαλία σε έμβρυα.

Αλλά έτσι ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ….

Στην Ιατρική, όπως και σε όλες τις άλλες θετικές επιστήμες, το “πιστεύεται” είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να παραπλανηθείς. Η παραπλάνηση άλλοτε είναι ακούσια και άλλοτε σκόπιμη ή ύποπτη. Στην περίπτωση του Ζίκα και της μικροκεφαλίας είναι ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Τα τελευταία 2 χρόνια παρατηρήθηκαν πολλά κρούσματα μικροκεφαλίας σε περιοχές της Ν. Αμερικής, κυρίως Βραζιλία, όπου ενδημεί ο ιός Ζίκα.
Το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας αμέσως τις απέδωσε στον Ζίκα.
Είναι όμως έτσι;

Η αλήθεια που θέλησαν μάλλον εσκεμμένα να κουκουλώσουν είναι ότι στις περιοχές αυτές έχουν γίνει πολύ εντατικοί ψεκασμοί με το εντομοκτόνο ΠΥΡΙΠΡΟΞΙΦΕΝΗ (Pyriproxyfen) αποσκοπώντας σε καταστροφή των νυμφών των κουνουπιών που μεταδίδουν Ζίκα.

Όμως η πυριπροξιφένη είναι γνωστό ότι προκαλεί τερατογενέσεις! Σαν να μην έφταναν οι ψεκασμοί, η κυβέρνηση της Βραζιλίας διέταξε να ρίξουν πυριπροξιφένη και σε δεξαμενές πόσιμου νερού, σε περιοχές με πολλά κρούσματα ιού Ζίκα!!!

Αυτό είναι η πιθανότερη αιτία των κρουσμάτων μικροκεφαλίας.

Αλλά γιατί να θέλουν να το κουκουλώσουν;
Γιατί η εταιρία που παρήγαγε και τους πούλησε την πυριπροξιφένη  είναι μία θυγατρική της αμαρτωλής Monstanto, γνωστής παγκοσμίως για τα σκάνδαλα με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα…

Χρηματισμούς κυβερνητικών παραγόντων και ολόκληρων κυβερνήσεων σε χώρες Αμερικής, Ευρώπης και τρίτου κόσμου έχει στο ενεργητικό της.

Ήδη, ιατρικές οργανώσεις τόσο της Βραζιλίας, όσο και της Αργεντινής ενοχοποιούν το εντομοκτόμο σαν το αίτιο των τερατογενέσεων και συγχρόνως τονίζουν ότι ο ιός ΔΕΝ έχει αποδειχτεί τερατογόνος.

Σε παλιότερες επιδημίες του Ζίκα δεν παρατηρήθηκαν μικροκεφαλίες. Επίσης σήμερα σε άλλες χώρες της Ν. Αμερικής, όπως η Κολομβία, υπάρχουν πολλά κρούσματα ιού Ζίκα, αλλά όχι μικροκεφαλίας…

Τα κρούσματα μικροκεφαλίας εμφανίζονται ΜΟΝΟ στις περιοχές που έχουν ψεκάσει με πυριπροξιφένη.

Έχουμε άλλη μία περίπτωση κατευθυνόμενης δήθεν “επιστήμης” εις βάρος των ανθρώπων, με σκοπό τα κέρδη ιδιωτικών εταιριών, που προωθούνται από κυβερνήσεις και βοηθούνται από ΜΜΕ.