Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας

Με τη συμμετοχή της Εθελοντικής Ομάδας Καρυάς, του Α.Ο. Καρυάς, του “Απόλλωνα” και του Συλλόγου Επαγγελματιών Καρυάς, καθώς και άλλων ατόμων πραγματοποιήθηκε ο 1ος Εθελοντικό Καθαρισμός των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας.

Καθαρίστηκε το μονοπάτι “M_2”, το οποίο διέρχεται από την Καρυά, την περιοχή “Καρούλα” και καταλήγει στην Εγκλουβή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μονοπάτια έχουν σημανθεί και βασίζονται σε παλιές αγροτικές διαδρομές.

Παρακολουθήστε την υπέροχη θέα από τα σημεία που καθαρίστηκαν στο βίντεο του Θανάση Κατωπόδη.

Μάθετε περισσότερα για την Καρυά στο karya.gr.

Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας Βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τον 1ο Εθελοντικό Καθαρισμό των Περιπατητικών Διαδρομών της Ορεινής Λευκάδας