Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας

Δελτίο τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη ρώσικη λογοτεχνία και τέχνη, την Κυριακή 28/2/2016, που διοργανώθηκε απ’ τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, σε συνεργασία με το σύλλογο Ρωσόφωνων – Ρωσόφιλων Λευκάδας ΣΛΑΒΑ, το Σύλλογο Ελληνορωσικής φιλίας Μεγανησίου Ν. Λευκάδας ΓΚΟΡΛΙΤΣΑ και το Πνευματικό Κέντρο.

Την παράσταση «έκλεψαν» οι μικροί μας φίλοι ΣΟΦΙΝΙΝΑ ΚΟΝΙΔΑΡΗ, ΜΑΡΚΟΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ και ΤΣΟΓΙΑ – ΡΑΖΑΚΟΒΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, που παρουσίασαν με μοναδικό τρόπο αποσπάσματα από έργα Ρώσων ποιητών.

Παράλληλα λειτούργησε έκθεση βιβλίων ρωσικής λογοτεχνίας στην Ελληνική και στη Ρωσική γλώσσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η έκθεση ρωσικών κειμηλίων, με επιμελημένες λεζάντες καθώς και τα ρωσικά εδέσματα, για τα οποία αξίζουν Συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου ΓΚΟΡΛΙΤΣΑ.

Ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους και τις προέδρους τους κ. Έλενα Σίτνικοβα – Κονιδάρη και κ. Γκαλήνα Σμυρνόβα, για τη συνεργασία, καθώς και το Πνευματικό κέντρο.

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Ελπίδα Κωνσταντινίδου, βιολί, και Έλενα Σίτνικοβα, πιάνο, που πλαισίωσαν με  έργα Ρώσων συνθετών.

Ευχαριστίες στους εισηγητές: π. Αθανάσιο Κοσμά, Σπύρο Αρβανίτη, Μαρία Τασοπούλου, Μαρία Ρούσσου και Βιβέτ Τσαρλαμπά – Κακλαμάνη, καθώς και την κ. Ιωάννα Λιβιτσάνου Πρόεδρο Συλλ. Φίλων της Βιβλιοθήκης, για τη βοήθειά της.

Η εκδήλωση συνδέεται με την ίδρυση Ρωσικού τμήματος στη Βιβλιοθήκη και εντάσσεται στο αφιέρωμα 2016: έτος Ρωσίας – Ελλάδας

Συνημένες φωτογραφίες

Για τη Βιβλιοθήκη

Η προϊσταμένη

Μαρία Ρούσσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά Ρωσικής Λογοτεχνίας και Τέχνης στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας