Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας

Δελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση, που διοργανώθηκαν απ’ τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης:

Το  Σάββατο 5/3/2016, στη Βιβλιοθήκη, για τον ποιητή Κώστα Κουτσουρέλη, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Περισπωμένη» και την Κυριακή 6/3/2016, στον Ι.Ν. του Παντοκράτορα, αφιέρωμα στον Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, σε συνεργασία με το ίδρυμα «Τάκης Σινόπουλος».

Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες κ. κ. Σταύρου και Βαλαωρίτη για την παραχώρηση του Ι.Ν. Παντοκράτορα, τους ομιλητές: κ. Χαρά Τυπάλδου, κ. Κώστα Κουτσουρέλη, κ. Μιχάλη Μακρόπουλο, κ. Δημήτρη Σολδάτο και  όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και συνετέλεσαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

 

Για τη Βιβλιοθήκη

Η προϊσταμένη

Μαρία Ρούσσου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, Παντοκράτορας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις για την ποίηση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας