Συνάντηση Δημάρχου Λευκάδας και Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου με την Ένωση Ξενοδόχων

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κων/νος Δρακονταειδής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου, κ. Γ. Γεωργάκης, πραγματοποίησαν συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας και συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο της Ένωσης, κ. Ν. Γράψα, τον Αντιπρόεδρο, κ. Μ. Θερμό και τον Έφορο, κ. Γρ. Βαγενά.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η προ ημερών ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που απέστειλαν ενόψει της τουριστικής σεζόν 2016. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης, ο Δήμαρχος εκτίμησε ως μια παρέμβαση με θετικό πρόσημο την επιστολή , ενώ παρείχε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που γίνονται από τη μεριά του Δήμου για κάθε ένα από τα θέματα που θίγει.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή για κάθε τι νεότερο και να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν από κοινού. Σε αυτό το πλαίσιο ορίσθηκε νέα συνάντηση με επίκεντρο τα θέματα της καθαριότητας.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ