Χρυσό και ατομικό ρεκόρ για τη Θάλεια Ζακυνθινού

????????????????????????????????????

Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η πρωταθλήτρια του Γυμναστικού Θάλεια Ζακυνθινού, αφού μετά από μια εξαιρετική κούρσα κατάφερε να κατέβει τα 16 δευτερόλεπτα στα 100μ με εμπόδια Γυναικών και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, που διεξήχθη στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 23/04/2016, σημειώνοντας χρόνο 15’’ 97, που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ.

Η Θάλεια συμμετείχε επίσης και στον ακοντισμό γυναικών, όπου σημείωσε επίδοση 29,30μ που την κατέταξε στην 7η θέση. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανήκει στην κατηγορία κορασίδων και έριξε με πιο βαρύ ακόντιο αφού οι αγώνες ήταν κατηγορία Γυναικών.

Επόμενος αγώνας για την αθλήτρια είναι την Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη 26 και 27/04/2016, στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων Α/Γ και Π/Κ που θα διεξαχθεί στα Γιαννιτσά.

Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και ο μέχρι πέρυσι αθλητής του Γυμναστικού στη σφαιροβολία, Άγγελος Καρύδης που με επίδοση 14,54μ κατέλαβε την 1η θέση στη σφαιροβολία Ανδρών και την 6η θέση στη δισκοβολία Ανδρών με βολή στα 35,36μ. ο αθλητής αγωνίζεται με φοιτητική μεταγραφή στο σύλλογο ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ «Ο ΖΕΥΣ».

ΔΙΑΣ-ΚΟ Α-Γ 1 ΔΙΑΣ-ΚΟ Α-Γ 2 ΔΙΑΣ-ΚΟ Α-Γ 3 ΔΙΑΣ-ΚΟ Α-Γ 4 ΔΙΑΣ-ΚΟ Α-Γ 5 ΔΙΑΣ-ΚΟ Α-Γ 6

????????????????????????????????????