Το οινοποιείο “Λευκαδίτικη Γη” επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας

Λίγο πριν την διακοπή των μαθημάτων για τις γιορτές του Πάσχα πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική Επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας” του ΔΙΕΚ Λευκάδας στο Οινοποιείο “Λευκαδίτικη Γη”. Η επίσκεψη οργανώθηκε στα πλαίσια της κατάρτισης τους στο μάθημα “Οινολογία” απο την εκπαιδεύτρια τους κ. Ακριβή Χαλικιά.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία που αφορά στην αμπελουργία, την οινοποίηση, την παλαίωση και την εμφιάλωση του κρασιού, να περιηγηθούν στην έκθεση με παλιά εργαλεία οινοποίησης, και να επισκεφθούν το χώρο της γευσιγνωσίας.

Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Οινολόγο κ. Δημήτρη Ρομποτή για την πολύ εποικοδομητική ξενάγηση, την εξαιρετική μετάδοση γνώσεων Οινολογίας και την φιλοξενία, και εύχεται Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα σε όλους.

Το οινοποιείο "Λευκαδίτικη Γη" επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας Το οινοποιείο "Λευκαδίτικη Γη" επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας Το οινοποιείο "Λευκαδίτικη Γη" επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας Το οινοποιείο "Λευκαδίτικη Γη" επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας Το οινοποιείο "Λευκαδίτικη Γη" επισκέφθηκαν οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Λευκάδας