Ο “Μαγικός Καθρέπτης” στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων”

Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/4 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 4/4.

Ώρες προβολών: 7.00 μμ & 9.30 μμ.

«Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΡΑΘΡΕΠΤΗΣ»
Μια ελληνική απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις!

(«Ο Μαγικός Καθρέφτης» του Χρήστου Δήμα είναι ελληνική ταινία, σε παραγωγή Black Orange SA και συμπαραγωγή OTE TV, που παρουσιάστηκε στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο 2016 από τη Feelgood).

Πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει η καθημερινότητα ενός πεθερόπληκτου αρχαιολόγου;
Πόσες ευκαιρίες μπορεί να έχει κάποιος στην ευτυχία;
Υπάρχει μία τέλεια ευχή ή όλο κάτι λείπει;
Αν είχες τη δυνατότητα να ευχηθείς και να αποκτήσεις το οτιδήποτε, εσύ τι θα ευχόσουν;
Μήπως η ευτυχία είναι τελικά δίπλα μας, μέσα μας;

Ο Μαγικός Καθρέφτης ταξιδεύει τους θεατές μαζί με τους ήρωες της ταινίας στο χώρο και το χρόνο, όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές. Οι πρωταγωνιστές Μάκης Παπαδημητρίου , Ζέτα Δούκα, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Κοκκίδου, Τάκης Παπαματθαίου, Δημήτρης Ήμελλος, Λευτέρης Ελευθερίου και Κώστας Κόκλας ταξιδεύουν από τη σύγχρονη εποχή μέχρι την αρχαία Ελλάδα σε μια κωμική περιπέτεια, μια απίθανη και σκανδαλώδη ιστορία με ευτράπελα, παρεξηγήσεις, στακάτους διαλόγους και πολλά πηγαινέλα ανάμεσα στις χιλιετίες.

Απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις, «O Μαγικός Καθρέφτης» ξαναφέρνει μαζί στη μεγάλη οθόνη, μετά από 6 χρόνια, την ομάδα της άκρως επιτυχημένης κωμωδίας «Νήsos»: o Χρήστος Δήμας υπογράφει τη σκηνοθεσία , η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος το σενάριο , ενώ στην παραγωγή βρίσκουμε τον Γιάννη Ιακωβίδη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Τάκης Παπαματθαίου, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κώστας Κόκλας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει ένα «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει. (Διάρκεια: 101΄λεπτα)