Πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Καλοκαιρινό CAMP 2016 ηλικίας 4-15 ετών

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας σκοπεύει να οργανώσει για πρώτη χρονιά στη Ν. Λευκάδα, πρόγραμμα ψυχαγωγίας και απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας 4-15 ετών, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς και προσφέροντας στα παιδιά ένα δημιουργικό καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα προβλέπεται να υλοποιηθεί στη Βασιλική και τα παιδιά που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν τη δυνατότητα, με την καθοδήγηση επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών – προπονητών, να απασχοληθούν δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες όπως αθλητισμό, κολύμπι, παιχνίδι, εκδρομές, περιπάτους κ.α.

Το CAMP έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει τις 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 12 Αυγούστου, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:30 έως 14:30.

Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και το κόστος συμμετοχής είναι το ελάχιστο κόστος για την υλοποίησή του.

Παρακαλούνται οι γονείς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να υπάρξει σωστός σχεδιασμός αλλά και να εκτιμηθούν τα οικονομικά δεδομένα σχετικά με την ανταποδοτικού χαρακτήρα συμμετοχή τους στην υλοποίηση του προγράμματος.

Επικοινωνία

  • Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας: 2645360517
  • Δημοτική Ενότητα Απολλωνίων: 26453601011 / 2645361000

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ