Ακούστε ζωντανά την παράσταση “Στης Πλάκας τις Ανηφοριές”

  Σας ενημερώνουμε, ότι στα πλαίσια των ζωντανών μεταδόσεων εκδηλώσεων σχετικών με την ιδιαίτερη κουλτούρα και πολιτισμό των Επτανήσων, τις οποίες πραγματοποιεί ο Ρ/Σ Καρυάς 96,7 fm, θα μεταδοθεί ζωντανά από το θέατρο Badminton η μουσικοθεατρική παράσταση «Στης Πλάκας τις Ανηφοριές» την οποία διοργανώνει η Ένωση Επτανησίων Ελλάδος.

  Η εν λόγω παράσταση παρουσιάζεται με αφορμή την 152η επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα, σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 21:00.

  Συντελεστές: Χορωδία Λυρικών Καλλιτεχνών, Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής  και  Μαντολινάτα του Ιονίου της  Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας.

  Πρωταγωνιστούν: ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη, ο  βαθύφωνος Χρήστος Αμβράζης και ο λαϊκός τροβαδούρος Μπάμπης Τσέρτος.

  Τα κείμενα, την ενορχήστρωση και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης,  ενώ  τη σκηνοθετική επιμέλεια  και τις  χορογραφίες  έχει η υπεύθυνη θεάτρου και χορού της Ε.Ε.Ε. Μαρία Θωμοπούλου.

  Την εκδήλωση, μέσω του Ρ/Σ Καρυάς, θα μεταδόσουν στην Κεφαλλονιά το Ράδιο “inKefalonia 89.2”, στην Ζάκυνθο το “Ράδιο Ερμής” και στα Κύθηρα το “Τσιρίγο FM 105,6”.

  Μπορείτε να ακούσετε το πρόγραμμα του Ρ/Σ Καρυάς ζωντανά στη διεύθυνση:

  http://radiokaria.caster.fm

  Εκτέλεση παραγωγής για τον Ρ/Σ Καρυάς 96,7fm: Κατωπόδης Παναγιώτης / Astarte Media

   

  Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση: http://www.enosieptanision.gr/el/ta-nea-mas/462-deltio-tipou-stis-plakas-tis-anifories.html