Ανακοίνωση της Ν.Ε. Λευκάδας για την Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Αθήνα

ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα  Μελίνα Μερκούρη στο ΣΕΦ, με τις ομιλίες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, του  προέδρου της ΔΗΜΑΡ  Θανάση Θεοχαρόπουλου και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Γιάννη Τούντα.

Αμέσως μετά το σώμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης θα συνεδριάσει σε 7 workshop για να διαμορφώσει τις προγραμματικές θέσεις της Συμπαράταξης. Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν πεντάλεπτες απολογιστικές ομιλίες από τα μέλη των workshop και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την δευτερολογία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.

Έχοντας ως γνώμονα πως η συμμετοχή της κοινωνικής βάσης στις διεργασίες ανασυγκρότησης, είναι βασική προϋπόθεση για να καταφέρει η παράταξη να αποκαταστήσει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της και θέτοντας ως προτεραιότητα την ανάγκη ανάδειξης μιας νέας γενιάς άξιων στελεχών στο πεδίο των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας θα συμμετέχει στις εργασίες της Συνδιάσκεψης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επανάσταση που χρειάζεται η χώρα είναι η επανάσταση του καθενός μας, γιατί με παλαιούς εαυτούς καινούρια κοινωνία δεν γίνεται.

10/05/2016, Ν.Ε. Λευκάδας.