Γιορτινή ατμόσφαιρα για τον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

 Σε γιορτινή ατμόσφαιρα κινείται ο 6ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος στο νησί της Λευκάδας μιας και σημείωσε ρεκόρ εγγραφών που αγγίζουν τους 1100 δρομείς και στα τρία αγωνίσματα. Πολλοί οι δρομείς από Ελλάδα και εξωτερικό που θα τρέξουν σε μία πιστοποιημένη διαδρομή από την ΑΙΜS η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της ανήκει σε προστετευόμενη περιοχή Natura με φυσικό κάλος λιμνοθάλασσας, πράσινου και θάλασσας. Στην φετινή διοργάνωση που την θέλει να αλλάζει τον καθιερωμένο πρωϊνό κυριακάτικο αγώνα και να μυείται σε απογευματινά χρώματα παρέα με το ηλιοβασίλεμα, πολλοί είναι αυτοί που θα συνδυάσουν τον αγώνα με διαμονή στο νησί εκμεταλλευόμενοι το 15μερο των διακοπών του Πάσχα και τις εκδηλώσεις που επιφυλάσσουν στους επισκέπτες η διοργάνωση και η τοπική κοινωνία. Μην ξεχνάμε και τον αγώνα των 1000μ για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που άγγιξαν τις 600 εγγραφές. Ο συμβολικός αγώνας των μαθητών θα ανοίξει την αυλαία των αγώνων στις 17:45 και θα προηγηθεί κατά 75’ εκείνων των ενηλίκων που θα λάβουν εκκίνηση στις 19:00.

Όλες οι λεπτομέρεις στο παραμικρό έχουν ελεγχθεί από την διοργάνωση προκειμένου να μείνουν ικανοποιημένοι οι συμμετέχοντες. Παράδειγμα ο ιδιαίτερος φωτισμός για τους τρεις “λαγούς” των 21.097,5μ αλλά και λοιπών σημείων της διαδρομής δίχως να παρεμβαίνει ή να αλλοιώνει την αισθητική και τα χρώματα της διαδρομής κατά το ηλιοβασίλεμα. Κίτρινο και πορτοκαλί τα χρώματα της ένδυσης των εθελοντών αλλά και του μεταλλίου συνδυάζοντας την καλαισθησία και την ομοιομορφία.

Ραντεβού το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα διάφορα happenings που η διοργάνωση και το νησί ετοιμάζονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr.