Καλοκαιρινό camp για παιδιά 4-15 ετών από το Δήμο Λευκάδας

Η Κοινωφελής ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας συνεχίζει και το 2016, για 6η συνεχόμενη χρονιά, το πετυχημένο πρόγραμμα “Καλοκαιρινό CAMPγια την Δημιουργική Απασχόληση παιδιών, ηλικίας 4-15 ετών στην διάρκεια των διακοπών, στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς, προσφέροντας εργασία σε ανέργους ή υποαπασχολούμενους εκπαιδευτικούς και τη χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά   και να ψυχαγωγηθούν, στις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά, από επιλεγμένους παιδαγωγούς, ειδικούς εκπαιδευτικούς και γυμναστές-προπονητές σε διάφορες δραστηριότητες.

Στο τέλος του CAMP πραγματοποιείται η καθιερωμένη Γιορτή Λήξης στην οποία όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα παρουσιάζουν τις εργασίες τους, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικές – γυμναστικές ασκήσεις, κλπ.

Εφέτος πρόθεση της ΔΕΠΟΚΑΛ είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως τις 12 Αυγούστου, να επεκταθεί και στη Ν. Λευκάδα.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα εκδοθεί σχετική αναλυτική ανακοίνωση.

 

Από την ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας