Αναβάλλεται η δημοπρασία τμημάτων αιγιαλού στο Κάθισμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναβολή δημοπρασίας στην περιοχή Κάθισμα

Πληροφορούμε τους ενδιαφερόμενους ότι η δημοπρασία για την εκμίσθωση τεσσάρων τμημάτων αιγιαλού παραλίας για ομπρέλες – ξαπλώστρες στην περιοχή «Κάθισμα» που έχει ανακοινώσει ο Δήμος μας για τις 14 του τρέχοντος μήνα ακυρώνεται.

Παρότι στην αλληλογραφία του Δήμου μας με την αρμόδια Περιφερειακή Δ/νση Δημόσιας Περιουσίας είχαμε σαφή οδηγία να γίνει η σχετική δημοπρασία στη συγκεκριμένη περιοχή (έγγραφο της Δ/νσης από 10.05.2016), την οποία και επισπεύσαμε αποστέλλοντας τους όρους διακήρυξης στις 27.5 και λαμβάνοντας την έγκριση τρεις μέρες αργότερα, με νέο έγγραφο που παραλάβαμε χθες 7/6/16  ζητείται η τροποποίηση, σε ότι αφορά στα τμήματα,  της δημοπρασίας.

Δυστυχώς, λόγω της ασάφειας όσον αφορά στην τροποποίηση, των γραφειοκρατικών απαιτήσεων και του νομοθετικού πλαισίου, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν έχουμε δυνατότητα νέας δημοπρασίας.

Αν και η ευθύνη δεν βρίσκεται στις Υπηρεσίες μας, παρά ταύτα λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία των πολιτών και δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ