Δελτίου τύπου του Κέντρου Πρόληψης Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Λευκάδας,  η θεατρική παράσταση «Η φάρμα του διαδικτύου» που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα Χιλιοδέντρι, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών .

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4- 12 ετών και αναφέρεται στους κινδύνους, την ασφάλεια του διαδικτύου και τι πληροφορίες  χρειάζεται να ξέρουν τα παιδιά για την πλοήγηση σε αυτό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε σε όλους τους μαθητές, γονείς & εκπαιδευτικούς που παρακολούθησαν την παράσταση και συμμετείχαν ενεργά σε αυτή.

Στον Δήμο Λευκάδας και το Πνευματικό Κέντρο για την παραχώρηση του χώρου και της υποδομής για την υλοποίηση της παράστασης.

Στο Δ.Σ. της Αστικής Εταιρείας που είχε την θετική συναίνεση όλου αυτού του εγχειρήματος και στους Διευθυντές , Εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων των βαθμίδων  που δέχτηκαν με θέρμη την επιστημονική ομάδα του κέντρου πρόληψης για τις δράσεις  της φετινής χρονιάς, όπου  δουλεύτηκαν θεματικές που αφορούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο αλλά και  θεματικές που είναι επικεντρωμένες στην πρόληψη εξαρτητικών συμπεριφορών, την ενίσχυση  & ενδυνάμωση του εαυτού και οι οποίες υλοποιήθηκαν στα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας  (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά – Γυμνάσια).

 

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη

Κατωπόδη Βασιλική

20160627_223745