Διοργάνωση τιμητικής συνάντησης για τους δωρητές της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας, Πέτρο & Νίτα Αργύρη

Ο κ. Πέτρος Αργύρης, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου και η κ. Νίτα Αργύρη που δώρισαν  το τμήμα Θετικών Επιστημών στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, προσφέρουν  κάθε χρόνο  χρηματικό βραβείο στον πιο υψηλόβαθμο απόφοιτο  των Λυκείων της Λευκάδας.

Προγραμματίζουμε αυτό το Καλοκαίρι τη  διοργάνωση τιμητικής συνάντησης για τους Δωρητές, στην οποία   καλούμε όλους  εκείνους που έχουν λάβει το βραβείο «Πέτρου και Νίτας Αργύρη».

Προτεραιότητα  της εκδήλωσης είναι να συναντηθούν  οι  βραβευθέντες με τους Δωρητές και  να δοθεί η δυνατότητα να παρουσιάσει ο καθένας  την επιστημονική του  «διαδρομή».

Η εκδήλωση προγραμματίζεται το διάστημα από 16 -23Αυγούστου, που θα βρίσκεται στη Λευκάδα το ζεύγος Αργύρη (για την ακριβή ημερομηνία θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη  μέχρι  τέλος Ιουλίου, ώστε να προγραμματιστεί η συμμετοχή σας.

Όσοι από τους βραβευθέντες δεν μπορούν να παρευρεθούν, μπορούν να «εκπροσωπηθούν» με ένα γραπτό  ή ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα το οποίο θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: Προκόπη Νούλα, τηλ. 2645024769 & 6946302301, email: [email protected]