Σεμινάριο για την καταπολέμηση του δάκου στο πλαίσιο του προγράμματος E-OLIVE της ΠΙΝ

H Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο του προγράμματος «E-OLIVE Enhancing Olive Oil Production with the use of Innovative ICT | Ενίσχυση της παραγωγής του ελαιολάδου με την χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» σας προσκαλούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στις 10:00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (Σαμάρα 13) σε σεμινάριο με θέμα την παρουσίαση πληροφοριακού συστήματος για την καταπολέμηση του δάκου.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση για τα ανοιχτά θέματα του Κερκυραϊκού ελαιώνα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.e-olive-project.eu/

Πρόγραμμα σεμιναρίου

10:00 π.μ. Έναρξη Εργασιών

10:15-10:35 π.μ. Εισηγητής: Μάρκος Αυλωνίτης, Επίκουρος Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου | Τμήμα Πληροφορικής Υπεύθυνος Ομάδας Έργου E-OLIVE. Τίτλος Εισήγησης: “Σύγχρονες Εφαρμογές της Πληροφορικής για την προστασία της Ελαιοπαραγωγής

10:40-11:00 π.μ., Εισηγητής: Δρ Αλέξανδρος Ξενάκης, Συνεργάτης ερευνητής ΙΠ στα πλαίσια του προγράμματος E-OLIVE «Παρουσίαση του ερωτηματολογίου συλλογής στοιχείων με σκοπό την αποτύπωση της υφιστάμενης τακτικής μάρκετινγκ του Κερκυραϊκού ελαιολάδου»

11:05- 11:25 π.μ. Εισηγητής: Δρ. Γιάννης Καρύδης, Συμβασιούχος διδάσκων Τμ. Πληροφορικής, Μέλος της ομάδας ανάπτυξης των εφαρμογών κινητής πλατφόρμας e-Olive Τίτλος Εισήγησης:«Εφαρμογή κινητής πλατφόρμας e-Olive και παραφερνάλια»

11:30 π.μ.-13:00μ.μ. Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Ο κερκυραϊκός Ελαιώνας»

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ- ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΕΤΠΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΛΛΑΔΑ‐ ΑΛΒΑΝΙΑ 2007‐2013)