ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: Απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με τη εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου στα Σύβοτα Λευκάδας

Στο χώρο της ενημέρωσης άνθησαν φαινόμενα ιδιοτέλειας, συνδιαλλαγής και σκοπιμότητας.  Το τρίπτυχο διαπλοκής : οικονομικοί παράγοντες, ΜΜΕ, εκτελεστική εξουσία αποτέλεσε εργαλείο διαφθοράς, κατασπατάλησης δημοσίων πόρων και ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων. Η σωστή  λειτουργία   των  μέσων  μαζικής ενημέρωσης  στα πλαίσια  κανόνων  δεοντολογίας, είναι η λύση.

Υπερθεματίζουμε το ρόλο των ΜΜΕ ως θεματοφύλακα της αντικειμενικής και υπεύθυνης ενημέρωσης ασκώντας έλεγχο και κριτική σε θεσμούς και εξουσίες.

Χαρακτηριστικό της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και επιτακτική ανάγκη των καιρών ο ανένδοτος πόλεμος κατά της διαπλοκής και της κατευθυνόμενης  ενημέρωσης.

Απόδειξη της αποφασιστικότητας της κυβέρνησης το σχέδιο νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ύστατη  προσπάθεια των κομμάτων που κυβέρνησαν τις προηγούμενες δεκαετίες και μερίδας των ΜΜΕ είναι η σκανδαλολογία  των τελευταίων μηνών εις βάρος της κυβέρνησης και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Βασικοί παράγοντες της διαπλοκής των τελευταίων ετών στη χώρα, δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να υπερασπιστούν έστω τους εαυτούς τους για  μεθόδους και πράξεις που είναι τουλάχιστον πολιτικά υπόλογες.   Ότι  έχει απομείνει στη φαρέτρα τους είναι τα ευφάνταστα σενάρια και ψέματα για εμπλοκή του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης στο σύστημα της διαφθοράς που οι ίδιοι δημιούργησαν και εξέθρεψαν επί δεκαετίες.

Αξιολύπητες πρακτικές , απέλπιδα προσπάθεια στη «λογική» του «όλοι το ίδιο είμαστε».

Ανήθικος αγώνας πολιτικής επιβίωσης στη πλάτη του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.

Είναι ενθαρρυντικό,  άνθρωποι του τύπου να δηλώνουν «φανατικά ανεξάρτητοι- έξω από σκοπιμότητες». Ακόμα πιο ενθαρρυντικό και αποτελεσματικό θα είναι τα λόγια να γίνονται πράξεις – καθημερινή επιταγή.

Με αφορμή δημοσίευμα σας , σχετικά με την  εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στα Σύβοτα Λευκάδας και εμπλοκή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σας ενημερώνουμε ότι :

Σ΄ένα διαγωνισμό – δημοπρασία δικαίωμα να συμμετέχει έχει το σύνολο των πολιτών της χώρας, ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες. Οποιαδήποτε ένσταση σε αυτό μας θυμίζει πρακτικές του παρελθόντος, καταδικασμένες από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.

Πιστεύουμε ότι το εν λόγω δημοσίευμα δεν αποτελεί μέρος της γενικευμένης προσπάθειας σπίλωσης του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.

Συμβάλλοντας τέλος στην πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας κι έχοντας τη βεβαιότητα ότι τυχόν ανακρίβειες είναι προϊόν ελλιπούς ενημέρωσης και όχι σκοπιμότητας, σας ενημερώνουμε ότι κανένα στέλεχος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετείχε στην εν λόγω εκμίσθωση.  

 

5/6 /2016                                              ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ