Ευχαριστήριο κατασκήνωσης ΚΔΑΠ – ΜΕΑ

Ευχαριστήριο   Κατασκήνωσης   ΑΜΕΑ 2016

Τα  παιδιά  που  συμμετείχαν και οι  οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του  Κέντρου  Δημιουργικής  Απασχόλησης  Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ του  Δήμου Λευκάδας ευχαριστούν θερμότατα:

  • Την Ιερά Μητρόπολη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Λευκάδος και Ιθάκης κκ Θεόφιλο, για την παραχώρηση και χρήση του χώρου των εκκλησιαστικών και μαθητικών κατασκηνώσεων «Η Φανερωμένη» από 27/6/16  έως  29/6/16, καθώς και την δωρεά τους σε προμήθειες και υλικά για το φαγητό,
  • τους γυμναστές, Μιχάλη  Κονιδάρη, Άκη Καραμποϊκη,  για την εθελοντική τους βοήθεια στην θάλασσα.
  • Τους μουσικούς, Θωμά Γλένη,  Βαγενά Νότη, Αυγουστίνο Καραβία,  για την ζωντανή βραδιά και το κέφι που μας πρόσφεραν.
  • Τα «Μονοπάτια Αλληλεγγύης» και όλους τους εθελοντές τους  για τα εικαστικά εργαστήρια.  Την κα Κορακιανίτη Μαρία για την παρουσία – προσφορά της στο χώρο.
  • Όλους τους εθελοντές (Μπάμπης & Κατερίνα, Ειρήνη, Γιάννης, Ντίνα, Έφη, Αναστασία), και το προσωπικό (Βοήθεια στο σπίτι- ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) που χωρίς την δική τους βοήθεια το όλο εγχείρημα θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί.

Τους  ευχόμαστε  Υγεία  και κάθε καλό!

Ευχαριστούμε πάρα  πολύ!

Καλό Καλοκαίρι!Κοινοποίηση
Προηγούμενο άρθροΘέσεις εργασίας από την Equal Society
Επόμενο άρθρο10η Μουσική Εβδομάδα Λευκάδας
To inLefkas δημιουργήθηκε το 2015, προκειμένου να καλύψει με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις στο νησί της Λευκάδας, αλλά και στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, γενικότερα. Ταυτόχρονα, για να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, που στοχεύουν στην ανάδειξη του Πολιτισμού και της ιδιαίτερης Κουλτούρας του Νησιού.