Έρχεται ο Βασιλιάς να σώσει τη Λευκάδα!

kopsidasΤοποθετήθηκε ήδη στην Λευκάδα το ταμπλό με τα έργα που έχει βάλει ως στόχο να πραγματοποιήσει ο καρσάνος «Βασιλιάς».

Απορημένοι κοιτούσαν σήμερα το πρωί όσοι περνούσαν έξω από την εκκλησία του Αγίου Μηνά το ταμπλό που έχει στηθεί εκεί για να προβάλει τα σχέδια του Άναξ Κοψιδά!

WP_20160727_13_41_31_Rich

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει εκεί ο αυτοαποκαλούμενος ως Βασιλιάς της Ελλάδας (και της Λευκάδας) ο κ. Κοψιδάς, ο οποίος κατάγεται από την Καρυά, έχει σκοπό να μας γλυτώσει από τα βάσανα μας, αφού έχει τον τρόπο και ήδη έτοιμα τα σχέδια για την ανάπτυξη της Λευκάδας.

kastro anax

Το πρώτο έργο θα είναι η ολοκληρωτική ανάπλαση της περιοχής του κάστρου της Λευκάδας όπου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στην θέση που βρίσκεται το κτήριο του ΤΑΟΛ θα χτιστεί ένας ουρανοξύστης σαν αυτούς που βρίσκονται στο Ντουμπάι, ενώ μέσα στο Ενετικό κάστρο της Λευκάδας, θα χτιστεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων (τουλάχιστον).

akrotiri

Το δεύτερο αναπτυξιακό έργο για την Λευκάδα που έχει στόχο να πραγματοποιήσει ο Βασιλέας από την Καρυά, είναι η αντικατάσταση του φάρου στο ακρωτήρι της Λευκάδας, με έναν αρχαιοελληνικό ναό, όπως αυτόν που εικάζεται ότι υπήρχε χτισμένος κατά την αρχαιότητα σε αυτό το σημείο.

traino

Το τρίτο και ίσως σημαντικότερο έργο είναι η σύνδεση της Λευκάδας με ένα υπερσύγχρονο τραίνο που θα μειώσει τον χρόνο μετάβασης από το νησί μας στην Αθήνα σε 15 λεπτά από 5 ώρες που είναι τώρα.

WP_20160727_13_44_45_Rich

Τέλος, ο γαλαζοαίματος συντοπίτης μας έχει σχέδια και για όλη την Ελλάδα αφού στο ταμπλό του αναφέρει ότι ο χαμηλότερος μισθός θα φτάσει στα 1500 ευρώ ενώ ο μισθός για στρατιωτικούς και εργαζομένους στα σώματα ασφαλείας θα φτάσει στις 3000 ευρώ το μήνα.

WP_20160727_13_42_59_Rich

Εκτός από αυτά όμως θα μεριμνήσει, καθώς γράφει και στο ταμπλό του, να διαγραφεί το μνημόνιο αλλά και να μην ισχύει το Ελληνικό χρέος!

WP_20160727_13_42_14_Rich

Και αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι καμιά από τις μπρανέλικες φάρσες, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του καρσάνου Βασιλιά της Ελλάδαςwww.kopsidas.info ώστε να δείτε λεπτομέρειες για τον ίδιο καθώς και για τα σχέδια του που θα μας γλυτώσουν!