Ευρεία σύσκεψη παρουσία του αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη,  στην οποία από τον Δήμο Λευκάδας συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Γεωργάκης, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Σπύρος Πολίτης.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας αναφερόμενος στα θέματα υγείας τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση οι προσπάθειες που γίνονται και που αποδίδουν, προκειμένου το Νοσοκομείο να επανέλθει σε μια αξιοπρεπή κατάσταση, ικανό να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες που υπάρχουν.

Σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει στη λειτουργία του Κ.Υ. Βασιλικής, το οποίο χαρακτήρισε εξόχως σοβαρό, ζήτησε άμεση παρέμβαση για άμεση λύση.

Επίσης εκτενής αναφορά έγινε στα αναγκαία έργα υποδομών στο υπό κατασκευή νέο νοσοκομείο, τα οποία δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική δημοπρασία.

Εξάλλου ενημέρωσε ότι με παρέμβαση του Δήμου Λευκάδας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, το έργο είναι ώριμο και απομένει η χρηματοδότηση για την εκτέλεσή του. Ο Δήμαρχος είχε την δυνατότητα να αναφερθεί στις εν λόγω εξελίξεις και κατά την επίσκεψή τους στο υπό ανέγερση νοσοκομείο.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ