Νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας

 ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016Β ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Ανακοινώθηκαν με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης και  Νέας Γενιάς (αριθ. πρωτ. 141418 /K1/02-09-2016 ) οι νέες ειδικότητες του ΔΙΕΚ Λευκάδας  (http://ieklefkadas.gr/) για το χειμερινό 2016Β εξάμηνο κατάρτισης:

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
  2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  3. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στα ΔΙΕΚ, μετά από διαδικασία επιλογήςστο Α’ εξάμηνο των παραπάνω ειδικοτήτων, θα γίνεται στο σύνδεσμο https://diek.minedu.gov.gr.

Το σύστημα ανοίγει τη Δευτέρα 5/9/2016 και ώρα 14:00 και θα κλείσει τη Δευτέρα 12/9/2016 και ώρα 14:00. Δεν θα δοθεί παράταση.

Η έγκριση λειτουργίας των τμημάτων θα γίνει εφόσον συγκεντρωθεί ικανός  αριθμός εγγραφών.

Σχετικές ανακοινώσεις δημοσιεύονται στον ιστότοπο της ΓΓΔΒΜ: http://gsae.edu.gr/

*Ενημερώνουμε τους υποψήφιους σπουδαστές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τις ειδικότητες «Τέχνη Φωτογραφίας» και «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» ότι το ΔΙΕΚ Λευκάδας  προτίθεται να προτείνει στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. την έναρξη των ειδικοτήτων αυτών στο επόμενο εξάμηνο κατάρτισης, Εαρινό 2017Α.

Η φοίτηση στα δημόσια  ΙΕΚ παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πολίτες που είναι κάτοχοι απολυτηρίου όλων των τύπων Λυκείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ κ.λπ) ανεξαρτήτως ηλικίας.

 

                                                                                                    Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Λευκάδας

                                                                                                               Ιωάννης Κουσουράκος