Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Σκανδαλίδης “Συσπείρωση, εξόρμηση, αγώνας, προοπτική”

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λευκάδας, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Λευκάδας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής, κ. Γιάννης Λάζαρης, ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η Ν.Ε., παρέδωσε τη σκυτάλη στον κ. Σκανδαλίδη.

Στην τοποθέτηση του, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έθεσε το πλαίσιο της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και προσδιόρισε τα βήματα που είναι αναγκαίο να γίνουν, ώστε το Κίνημα να είναι σύντομα έτοιμο να διεκδικήσει στο πολιτικό σκηνικό, θέση ανάλογη της ιστορίας του και της διαδρομής του.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών και φίλων του Κινήματος, κοινός τόπος των οποίων ήταν η ανάγκη ενότητας και συσπείρωσης της δημοκρατικής παράταξης, προκειμένου να υπάρξει προοδευτική προοπτική, ικανή να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις απαλλαγής από την καταστροφική για τη χώρα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κάθε μία και τον κάθε έναν προσωπικά που συμμετείχε σ’ αυτή την σημαντική για το Κίνημα εκδήλωση, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον τόπο και δεσμεύεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, ώστε το μήνυμα αισιοδοξίας που εξέπεμψε η παρουσία τους, να μετατραπεί σε πορεία συσπείρωσης και ανάκαμψης.

Είδη, μετά από ισχυρή απαίτηση των Λευκαδίων Αττικής, προγραμματίζεται η επόμενη εκδήλωση να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, με τη συνδρομή των συντρόφων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

19/10/2016, Ν.Ε. Λευκάδας.