Απάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά σχετικά με αναγκαίες παρεμβάσεις στην οδική σύνδεση με Άκτιο & Βόνιτσα

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στα επαρχιακά οδικά δίκτυα Βόνιτσας – Λευκάδας και Ακτίου – Λευκάδας προχωρούν το επόμενο διάστημα, όπως αναφέρει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε απαντητικό έγγραφό της σε σχετική επιστολή του Βουλευτή Λευκάδας, κ. Θανάση Καββαδά, που έστειλε στις 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Στην επιστολή του, ο βουλευτής είχε υπογραμμίσει την ανάγκη άμεσης επισκευής των δρόμων, οι οποίοι έχουν αφεθεί στην τύχη τους, με αποτέλεσμα να σημειώνονται θανατηφόρα ατυχήματα κάθε χρόνο με αθώα θύματα επισκέπτες και κάτοικους της ευρύτερης περιοχής.

Από πλευράς της, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεσμεύεται εγγράφως ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει εργολαβία συντήρησης για αποκατάσταση των σχετικών σημείων των οδικών αξόνων Βόνιτσα – Λευκάδα και Άκτιο – Λευκάδα που αναφέρει ο βουλευτής και ότι θα προχωρήσουν οι σχετικές παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν την εικόνα και την ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό, ο βουλευτής ζήτησε όπως τα έργα βελτίωσης ξεκινήσουν κατά προτεραιότητα από το τμήμα Αμφιλοχία – Λευκάδα και το τμήμα Άκτιο – Λευκάδα.

Διαβάστε την απάντηση.

apantisi_perifereiarxi_dromoi_lefkada_aktio_bonitsa