Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα παρουσιαστεί στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στην Ένωση Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (Ακαδημίας 20 και Βουκουρεστίου, στάση ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα), το βιβλίο του δημοσιογράφου Βαγγέλη Κουκούλογλου «ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΕΤΡΑΔΙΑ» μια καντάδα θύμησης και νοσταλγίας στις ομάδες και στα παιδιά της αλάνας και της γειτονιάς μιας άλλης εποχής στο όμορφο νησί.

Θα μιλήσουν: Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (με ρίζες Λευκαδίτικες), ο πρόεδρος των απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων Θεόφιλος Λογοθέτης, ο διακεκριμένος ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου Ηλίας Λογοθέτης, η προϊσταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λευκάδας Μαρία Ρούσσου, ο ναύαρχος ε.α Μάκης Καράμπαλης, ο αντιπρόεδρος του Τηλυκράτη Βασίλης Κατωπόδης και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι Αντώνης Αλαφογιώργος (Ε.Ρ.Τ) και Ηλίας Γεωργάκης («ΤΑ ΝΕΑ»), που θα είναι και ο συντονιστής της εκδήλωσης.

Στο πιάνο και στο ακορντεόν θα είναι η εξαίρετη Αναστασία Γεωργάκη και στο τραγούδι η Ιωάννα Βρακατσέλη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.