Κούλουμα στην Καρυά, ευχαριστήριο του “Απόλλωνα”

Ένα παραδοσιακό γλέντι με σαρακοστιανά εδέσματα και ζωντανή μουσική είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι επισκέφτηκαν σήμερα την Καρυά για να γιορτάσουν τα Κούλουμα.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες  επέτρεψαν στα μέλη του Απόλλωνα και του Συλλόγου Επαγγελματιών Καρυάς να ετοιμάσουν με κάθε λεπτομέρεια τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Λίγο μετά τις 12.30 η ορχήστρα «Διαπασών» και μέχρι αργά το απόγευμα παρουσίασε ένα κατεξοχήν χορευτικό πρόγραμμα, κρατώντας αμείωτο το κέφι στους παρευρισκομένους.

Πάνω από 60 κιλά λαθύρια Καρυάς, ταραμοσαλάτα, λαγάνες, τουρσιά, χαλβάδες, μύδια και πιπεράτο μυδοπίλαφο μοιράστηκαν στους επισκέπτες  που γέμισαν ασφυκτικά την κεντρική πλατεία της Καρυάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Χαλικιάς, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γρηγόρης Γκογκάκης, ο Αντιδήμαρχος Κούρτης Φίλιππος,  εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων καθώς και πλήθος επισκεπτών.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Απόλλωνα εκφράζουν θερμές ευχαριστίες τους επιχειρηματίες για τις προσφορές τους:

  1. Σούπερ μάρκετ: ΚΟΨΙΔΑΣ Ξενοφώντας και  EXPRESS MARKET Υιοι Κατωπόδη
  2. Αρτοποιεία: ΣΤΑΥΡΑΚΑ Αντώνη- Καρυά, ΛΑΖΑΡΗ Κων/νου-Λαζαράτα, ΑΡΓΥΡΟΥ

Χρήστου-Λευκάδα,  ΓΡΑΨΑ Ιωάννη-Εξάνθεια

  1. ιχθυοπωλεία: ΣΤΑΥΡΑΚΑ Γιώργου, ΜΠΑΛΤΣΑ Φώτη και ΦΩΤΕΙΝΟΥ Αριστείδη
  2. παραδοσιακά προϊόντα: ΚΑΤΩΙ Λιανού
  3. ελαιοτριβείο: ΚΑΤΩΠΟΔΗ Αριστοτέλη
  4. οικοδομικά υλικά: ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ Παναγιώτη
  5. Εμπόριο ξυλείας: ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ Ξυλεία

Θερμές ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την γιορτή καθώς  και στα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Καλή Σαρακοστή σε όλο τον κόσμο και του χρόνου με υγεία να ξανανταμώσουμε.

Χρόνια πολλά