Προσοχή συνιστά το Επιμελητήριο σχετικά με απάτη με το ΕΣΠΑ

Το Επιμελητήριο Λευκάδας συνιστά στα μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν κρούσματα απάτης από επιτήδειους που αποσπούν χρήματα, υποσχόμενοι την ένταξη σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ. Καλεί, μάλιστα, τους ενδιαφερόμενους να αποφεύγουν κάθε συναλλαγή με άτομα που εμφανίζονται ως συνεργαζόμενοι του Υπουργείου και ζητούν προκαταβολικά αμοιβή για υποβολή αιτήσεων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Όταν τα προγράμματα ΕΣΠΑ θα ανοίξουν το Επιμελητήριο Λευκάδας, όπως πάντα, θα ενημερώσει όλους τους συναδέλφους με email αλλά και SMS.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Λευκάδας στο τηλέφωνο 2645022381, 2645022382 αλλά και στο e-mail [email protected]Κοινοποίηση
Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
Επόμενο άρθροΣμποϊρέματα στην Καρυά (video)
To inLefkas δημιουργήθηκε το 2015, προκειμένου να καλύψει με αντικειμενικότητα τις εξελίξεις στο νησί της Λευκάδας, αλλά και στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, γενικότερα. Ταυτόχρονα, για να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες, που στοχεύουν στην ανάδειξη του Πολιτισμού και της ιδιαίτερης Κουλτούρας του Νησιού.