Στο πλευρό του Δήμαρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, και το σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Λευκάδας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 

ΑΝΤ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΚΑΙ ΥΠ. ΚΑΤΩΠΟΔΗ

ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Τηλ – Fax 2645-3-60624

 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πηλετίδη που δικάζεται την Δευτέρα 13 Φλεβάρη  μετά από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για παράβαση καθήκοντος διότι δεν παραχώρησε δημοτικούς χώρους για τη δραστηριότητα του ναζιστικού μορφώματος, αλλά και γιατί  αρνήθηκε να δώσει στοιχεία στους απογόνους των Ναζί, με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Είναι απαράδεκτο να σέρνεται στα δικαστήρια ο κομμουνιστής Δήμαρχος της Πάτρας γιατί έπραξε όπως αρμόζει στη Ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή μάλιστα που βουλευτές της και μέλη της δικάζονται για εγκληματικές πράξεις, δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των  μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τεράστιες οι ευθύνες και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ανοχή και αντιμετώπιση αυτού του μορφώματος.

Η στάση του Δήμαρχου Πατρέων θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα σε όλες τις δημοτικές αρχές, σε όλο το λαό  απομονώνοντας τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής που σπέρνουν το δηλητήριο του μίσους απέναντι σε πρόσφυγες, μετανάστες, αγωνιστές.

Σύνθημα στα χείλη όλων να γίνει

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον.
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον.

 

ΤΟ Δ.Σ.