Δελτίο τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας σχετικά με την υπόθεση του Βατοπεδίου

Η Εθνικής σημασίας αθωωτική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση Βατοπεδίου, που τόσο δηλητηρίασε τον δημόσιο διάλογο της χώρας όχι μόνο αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που βάναυσα σπιλώθηκαν αλλά δικαιώνει και αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν καθήκον να υπερασπίζονται τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και της Δημοκρατίας.

Στιγματίζει όμως και αυτούς που με επιζήμιες φλυαρίες και ανίερες πράξεις οδήγησαν την χώρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραπλανώντας και εμπαίζοντας τον Ελληνικό λαό με την φράση «Λεφτά Υπάρχουν» δια στόματος λαλίστατου Γιώργου Παπανδρέου.

Η σκευωρία της υπόθεσης Βατοπεδίου εσκεμμένα δημιουργήθηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή προκειμένου να εμποδίσει την υλοποίηση της Εθνικής σημασίας αποφάσεων της τότε κυβέρνησης, στόχος της οποίας ήταν η αξιοποίηση της γεωπολιτικής θέσης της χώρας και η ανάδειξη της σε στρατηγικής σημασίας ενεργειακό εταίρο στην ευρύτερη περιοχή.

Η σκανδαλώδης καταδίωξη του Κώστα Καραμανλή είχε ως αποτέλεσμα την υπονόμευση της οικονομικής ευημερίας της χώρας και της Εθνικής ανεξαρτησίας της, γεγονός που την οδήγησε στην παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.

Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι.