Η πληροφορία της εβδομάδας από την Equal Society: Σπουδάζω με Υποτροφία 2017-2018 από την Equal Society

Ο Οργανισμός μας, Equal Society, με το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία» σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσφέρει απολύτως δωρεάν τη χορήγηση υποτροφιών για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους φοίτησης, υπηρετώντας τη βασική του επιδίωξη: «Ίσες ευκαιρίες πρόσβασης» στην Εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα αφορά στους οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους και υλοποιείται με πλήρη διαφάνεια και τήρηση των δημοσιοποιημένων κανόνων της Equal Society. Το πρόγραμμα «Σπουδάζω με Υποτροφία» που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως κορυφαία δράση κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα το 2013.

Για τη συμμετοχή σας στο εν λόγω πρόγραμμα απαιτείται η τήρηση και η αποδοχή των  προϋποθέσεων και όρων συμμετοχής καθώς και των κανόνων διαδικασίας που προβλέπονται, σημειώνονται και αναφέρονται αναλυτικώς σε κατάλληλες εμφανείς «θέσεις» της Ιστοσελίδας μας. Για πληροφορίες σχετικές με τις προσφερόμενες υποτροφίες πατήστε εδώ.