Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στο «4ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας»

Εν όψει της διοργάνωσης του “4ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας”, που θα λάβει χώρα στις  1 και 2 Ιουλίου 2017 στην Πλατεία Μαρκά, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις  γαστρονομίας.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης και την προετοιμασία του διαφημιστικού υλικού, σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή μέχρι τις 20 Μαΐου. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται ή να την προμηθευτείτε από τα γραφεία του φορέα (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος – πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας).
H αίτηση μαζί με το λογότυπο σε υψηλή ανάλυση της συμμετέχουσας επιχείρησης να αποσταλούν στο email [email protected].

Τέλος, οι επιχειρήσεις-εστιατόρια που δραστηριοποιούνται στη πόλη της Λευκάδας και επιθυμούν να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας (κέρασμα επισκεπτών) θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να προμηθευτούν το ειδικό ενημερωτικό σήμα που θα αναρτηθεί στις επιχειρήσεις τους.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο λιμάνι του Νυδριού και  της Βασιλικής. Στις εκδηλώσεις αυτές θα υπάρξει αποκλειστικά κέρασμα των επισκεπτών κι όχι έκθεση παραδοσιακών προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το Επιμελητήριο, για να δηλώσουν  το ενδιαφέρον τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26450 22686- 2645022384.

Πατήστε εδώ για την Αίτηση Συμμετοχής.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης